The only people who fail in life are the ones who quit or never try.

Kun housut rupeavat puristamaan, se "söpö" pieni pömppömaha tulee jokaisesta rievusta esille & oma peilikuvakin vain nauraa päin naamaa, on aika tehdä asialle jotain! 19- vuotias nuori naisen alku päättää ottaa itseään niskasta kiinni & laittaa elämäntavat remonttiin!
-That's me

The difference between want and need is self control!

♡ The Start 168 cm 63 kg bmi 22,3
♡ Now 04.05.2011 55,2 kg
♡ Finish 55 kg
♡ Keep it going 53 kg

Kesäkuntoon 2011 - Follow my blog & be with me!

Don't wait for motivation to come to you. Working hard is the only way it will find you.


♡ N
“Make it happen. Shock everyone.”

helmikuuta 2011 maaliskuuta 2011 huhtikuuta 2011 toukokuuta 2011

28.4.2011 || 4.44

 

Hyvä päivä, kerrankin. <3 

Tänään tuli paketti Jeanssilta ja tattadaa sain myös miun piilarit! ;) Tervetuloa suklaasimmut! Harmikseni kuitenkin jouduin toteamaan että toinen tilaamistani paidoista ei todellakaan vastannut odotuksiani ja toinen on hieman iso rinnuksien kohdalta, mutta menettelee. :>

Ah, parhautta.

Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, harmi vaan ettei vapuksi ole luvattu tännepäin tälläistä keliä.. Mutta toivossa on hyvä elää, onhan tässä vielä pari päivää aikaa tuon säänkin muuttua.

Tässä vielä päivitettyjä mittoja tältä aamulta, tästä emännästä on senttejä lähtenyt lätkimään jo 18,5! 

Rinnan päältä 84 83
Vyötärö 69 66
Navan alta 80,5 78,5
Jenkkarit 89 86
Lantio 92 90,5
Reisi (oikea) 56,5 53,5
Reisi (vasen) 56 53
Pohje (oikea) 37,5 36,5
Pohje (vasen) 37 36

Tunnisteet: ,


Pulla päivässä pitää luut piilossa
26.4.2011 || 8.22

Fuck.

55,7 kg
|| 1.15

Vappu, vappuvappuvappuvappu! Ei malta odottaa ei sitten millään! Tästä viikosta tulossa huikee. Upeat säät, sain ruinattua vapun vapaaksi töistä (että TÄTTÄRÄÄ ja hyvästi selvä päivä) ja eikä siinä vielä kaikki, tällä viikolla pitäisi postiin ilmaantua Jeanssin tilaus ja ah niin ihanatihanatihanat ruskeat ja turkoosit piilarit. <3 x 1000

Ja mikä vielä huikeampaa, 55,7kg! Toivon t o d e l l a ettei vaa'asta nyt ole patterit loppumassa. Ja koska olen nyt niin yli innoissani tulevasta lauantaista, päätin tehdä itselleni pienen haasteen: paino lauantaina 55,5 kiloon ja mielellään alle. ;>

+ Eräät extra tärkeät tytöt tulevat tänään ulkomaan reissulta takasin kottiin (hähä toivottavasti tuliaisten kera). *Puspus*

Tulipas ylisekava postaus, pitänee lähteä kuluttamaan tämä ylimääräinen energia Alkoon. Skumppaa ja tsintsin!

Tunnisteet: ,


You aren't defeated when you lose, your only defeated when you quit!
21.4.2011 || 22.32

Missä vaiheessa alkoi mennä pieleen? Missä vaiheessa menetin sen jo niin hyväksi kehittyneen itsekurini ja missä vaiheessa kadotin motivaationi?!

Oikeesti TSIISUS missä vaiheessa musta tuli jälleen tämmönen luuseri josta taas jonkun sortin Pikku Nälkä on saanut otteen. Alotan joka päivän samoilla toimivilla rutiineilla kunnes ilta saapuu, olen alkanut menettää otteen tähän kaikkeen hienoon minkä olen jo saavuttanut. Työt ovat ehkä pahin viholliseni IKINÄ mitä laihdutushistoriassani on tullut vastaan. :s

On liian helppoa valita ruokalistalta mitä ikinä tekeekin mieli ja tilata hetken mielijohteesta se ei (todellakaan) niin kevyt vaihtoehto.

Tiedättekö, alan vaipua todellakin epätoivoon ja olen miettinyt jo vakavissani laksojen ostamista?! Kokeiluhalu kasvaa aina kun tilaan "epähuomioissani" sen rasvaisen ja suolaisen vaihtoehdon. Morkkis on ollut jo useampana iltana suunnaton. :/ Mitä tehdä? Kellään kokemuksia laksoista? Oksentaminenhan EI ole kohdallani vaihtoehto.

Don't wish for it, work for it.
 
You've come too far to ruin it all for a cookia!

Don't let todays moment forsake tomorrows dream.

Don't eat anything fattening today that you'll regret tomorrow.

Everything I want to be, 
I am, only buried under a layer of fat.

Tunnisteet: , ,


You can't be small if you eat it all.
|| 2.29

Syön ja juon mitä haluan ja kuolen onnellisena merinorsuna. 
Kesäkunto 2011.

-Yep, that's me.

Päivitystä
20.4.2011 || 0.43

Miulla ei sen kummempia ilmoitusluontoisia asioita oo (taaskaan) että vaa'alle en varmasti mene ennen viikonloppua koska olen ollut idiootti ja saanut tällä varmasti aikaan ainakin kahden kilon takapakin painoon.. *murinaa & kitinää* Maha pömpöttää siis ihan KOKOAJAN. Enpä oo taas vähään aikaan tuntenut itteeni näin palloks ja etovaks. Dislike.

Tästä päivästä tulee hyvä koska niin oon päättänyt. Piste. Aloitan taas sen ah niin ihanan puuro kuurin (uskokaa tai älkää se alkaa pikkuhiljaa tulla korvista pihalle) joten tämän päivän menuun sisältyy aamupalaksi puuroa, lounaaksi puuroa ja päivällikseksi yllätys yllätys puuroa.

Mitäs tykkäätte uudesta ulkoasusta? Mine tykkeen. ^-^
Piristys ja ihanuus tervetuloa uudelle lukijalle.


19.4.2011 || 2.23

Motivaatio hukassa, lainaisko joku? Anyone??

Viikonloppu = FAIL. Looser. Fat. Monster.

Tänään lähtee nimittäin puhtaalta pöydältä, mie kaivan vaikka kiven alta sen motivaation esiin! Tahtoo painaa 55 kg! Mur. 

Tunnisteet:


13.4.2011 || 23.26

Se tunne aamuisin kun et ole kerennyt laittaa suuhusi vielä mitään ja massu tuntuu litteältä. ^^, Tänään oli taas sellainen fiilis. Olisin voinut väittää vaikka pitäväni sen nykyisestä olomuodosta. No, ehkä sitten joskus.

Yritin tosissani suorittaa eilen aloittamaani aamuista vatsalihastreeniä, mutta lihakset ovat selvästikkin eri mieltä! Voin kertoa että ON kipeät ja mistä hyvästä, eilisestä 8 minuutista? Hahaha voi miuta. Pitää korvata puutteellinen treeni lenkillä. Olokin alkaa onneksi olla jo paranemaan päin.

Viikonloppuna tapahtuu jotain erikoista. Menen kirjoittamaan vuokrasopimusta, ensimmäistä kertaa elämässäni minulla on oma kämppä johon muutan yksin, hei come on YKSIN! Ajatus tuntuu tooosi pelottavalta (sanoo neiti 19v.) kun ei ole enää joka yö sitä unikaveria vieressä vaikkakin uskon että tulen silti viettämään suurimman osan ajastani täällä poikaystäväni tykönä. Oma koti, jonka saan sisustaa juuri niinkuin itse haluan, ei tarvi olla kokoajan siivoamassa toisen jälkiä, on aina turvapaikka mihin mennä kun tarvitsee omaa aikaa. Näin ajateltuna se tuntuukin paljon, paljon paremmalta. :>

Ps. Missä vika?! Miusta on tullut nyt parin päivän aikana ihan järjetön iltasyöppö! Siis ihan kamalaa mikä himo tulee ja miten paljon voisin vetää leipää, ihan kun en olisi päivän aikana nähnytkään ruokaa ja mikä parasta mulla ei ole edes ollut nälkä! Toivottavasti tilanne rauhottuu kun tänään taas paluu töitten pariin.

Tunnisteet:


|| 7.02

Kun ollaan jo näin lähellä sitä maagista 55 kiloa, E:n motivoimana ajattelin tehdä postauksen kuinka tännekkin asti ollaan päästy. 

13 huhti  11, 02:31
E: aaaaw! miten oot saannu laihutettuu?(:

Se onkin muuten helevetin hyvä kysymys! Mitä oon tehnyt tämän kaiken eteen?

Kaksi kuukautta sitten join vielä noin litran maitoa päivässä, nykyään käytän sitä vain teehen ja ruualla juodaan vettä. En tiedä onko maidon jättäminen sitten hyvä vai huono juttu. :o Levitteiden käyttö leivän päällä on jäänyt myös minimiin, silloin tällöin kun siltä tuntuu. Käytän kyllä juustoa/ muita lisukkeita leivällä. Puurosta voisi sanoa sen verran että siitä on tullut todellinen kaveri, voisin syödä sitä aamupalaksi, lounaaksi ja päivälliseksi. 8)

Liikuntaahan en juurikaan harrasta jos satunnaista lenkkeilyä ei lasketa. Laiska minä. Ja tietysti tänään aloittamani 8 minuutin vatsalihastreenin yritän kovasti suorittaa joka aamu.

Siinäpä se, ei tähän oikeen voi lisätä muuta ja valehtelemaankaan en kehtaa ruveta. :D Ei se paljoa ainakaan vielä itseltäni ole vaatinut, vaikka välillä sorrunkin.

Tunnisteet:


Kyllä aurinko paistaa välillä risukasaankin
12.4.2011 || 23.53

Alkuviikko starttasi vähän huonommin käyntiin "hyvin" syödyn viikonlopun jäljiltä, mutta silti yritin pitää motivaatiota yllä vaikka iltaisin sorruinkin naposteluun, leipään ym. Mielessä kävi monet kerrat että MIKSI teen tätä?  

"Miksi yritän, helpompaa olisi vaan tehdä nythetipaikalla jotain lemppariruokaa joka ui kivasti rasvan tai sokerin seassa () ja kelvata itselleen sen viisi kiloa painavempana."

Ei. Eieieieiei. Tänä aamuna itsekurini ja motivoitumiseni palkittiin 55,8 kilolla! Siis ENSIMMÄISTÄ KERTAA PARIIN VUOTEEN 55kg! Ai että olinko ylpeä itsestäni, totta hitossa!

Motivoiduin tuosta luvusta jopa niin, että tein aamulla netistä löytämäni 8 minuutin vatsalihastreenin. Kuuma kyllä tuli, en tiedä johtuiko se sitten siitä että olen vieläkin vähän kipeä vai edelleen huonosta kunnosta. Ajattelin aloittaa kuitenkin tällä kyseisellä treenillä joka aamun, eihän se vie kun 8 minuuttia. :)

Ulkona on upea sää, aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta eli aivan mahtisuperihana lenkkeilykeli! Voiko ihanammin päivä enää alkaa, onko ihampaa aamua kuin tää.. ;)
Tässä vähän motivaatiota teidänkin päivään, pus!

Tunnisteet: ,


|| 3.04

A miracle! Paino pysynyt tiukasti samassa 56,1 kilossa, wou. Näin sitä tytöt kuulkaa laihdutaan, syödään vaan vitusti ja paljon kaikkea mahdollisimman rasvasta ja sokeripistosta! :D Toiveajattelua..? Huomenna taas painosta päivittelyä, olen tyytyväinen jos se tippuisi vaikka 100g päivässä, koska tuohon tämänhetkiseen tavoitepainoon on enää matkaa vain hassu kilo.

Aivan mahtava sää mittari pojottaa +7 kohdalla, tekisi niin niin niiiiiin kovasti mieli lähteä pihalle juoksentelemaan kuin mikäkin kevätpörriäinen, mutta toisaalta kävin juuri pari päivää sairaslomaa tämän pirun räkätaudin ja pienen kuumeen takia, liekkö tekis hyvää.


Ajattelin aloittaa tekemään aamuisin joutoajallani jonkinlaista vatsalihastreeniä, mutta mitä? Hyviä linkkejä videoihin tai sivuihin otetaan vastaan! Kommenttiboxi temppuilee ainakin omalla koneellani vähän, mutta sivulle pääsee kun jaksaa vaan rämpyttää sitä tarpeeksi monta kertaa.

Motivaatiofarkut
11.4.2011 || 2.35

Viikonlopun jäljiltä olo on turvonnut ja mahan muoto lähentelee ilmapalloa. Huomisen vaa'alle nousu riippuu uskaltamisesta, uskallanko taas kohdata sen luvun joka ei todennäköisesti lähentele ollenkaan viimekertaista 56,1 kiloa. Ei se auta kun yrittää paikkailla syömisiään kuntopyörän selässä ja lenkiltä käsin.

Eilen kävin kirpparilla tekemässä löytöjä! Otsikko tulee kaikessa yksinkertaisuudessaan siitä että ostin farkut kokoa 34 jotka ovat vyötäröltä "hieman" tiukat. Yleensä kyllä olen farkuissa kokoa 36/34 mutta kyseiset yksilöt ovat ilmeisesti malliltaan erilaiset kuin aikaisemmat ostamani. No ei hätä kuitenkaan tämännäköinen, kesällä nimittäin kyseiset farkut saavat luvan mahtua moitteetta jalkaan!
Kuva havainnollistaa ilmeisen hyvin, että sana hieman tiukat ei ole mitenkään ylireagoitu vertaus. Ei niin kaunista katseltavaa... :D Tässäpä siis seuraava tavoite!

Ps. Peppuni näyttää OIKEASTI kivemmalta livenä kyseiset farkut jalassa!
Pps. Tervetuloa uusille lukijoille! :)

Tunnisteet: ,


Before & After Pictures
7.4.2011 || 23.30

Voi miuta, paha paha. Eilen illalla lähdin poikaystäväni (kutsukaamme häntä vaikka ässäksi) mukaan kauppaan jossa hän samalla kävi parturissa. Siinä kaupassa pyöriessäni ohitin monta monta kertaa karkkihyllyn miettien mikä olisi minulle sopivin vaihtoehto, mitä haluaisin eniten. En ottanut mitään.

Hetken jos toisenkin odoteltuani S tuli parturista ja ehdotti että kävisin meille ostamassa parilla eurolla irttareita ja totta helvetissä minä säntään karkkiosastolle pää kolmantena jalkana ajatellen varmaan ettei itse tarvitse ainakaan maksaa..

Aluksi ahmin erilaisia karkkeja kohti massua sen kummemmin miettimättä, sitten rauhotuin hieman ja ajattelin että herkutellaan vasta kun ollaan kotona.

No kotona söin vielä karkkia, kunnes päässäni siis OIKEASTI napsahti että mitähän v*ttua minä oikeen teen?? Sylin karkin roskiin ja samalla iski jonkinlainen paniikki: pitäisikö oksentaa?! Ei. Ei tietenkään sehän olisi viimeinen ja tyhmin vaihtoehto. Pitäisikö lähteä lenkille? PITÄISI. Mutta ei, S ei enää siihen aikaan illasta sitä sallinut vaan raahasi minut suihkuun. Pöh.

Eilinen meni muuten kyllä nappiin syömisien osalta. Olen huomannut että pärjään kevyesti päivän alle 1000 kalorilla joka tuntuu hyvältä, koska yleensä vaikka syön ei mahassa kurni edes se pieni ja kiusallinen nälkä. ;P

Sain eilen kameran, jei. Tai en tiedä onko se nyt niin "jei" koska lupaus on lupaus jota en kyllä ole pitänyt pitkään aikaan kameran puutteen vuoksi joten päätinpä tänään taas vähän kuvailla.
Before kuva otettu 5.2.2011 & after 8.4.2011, pieniä muutoksia huomattavissa mutta matka on silti vielä pitkä.

Ps. Hyvää viikonloppua uusille ja vanhoille lukijoille! :)

Tunnisteet: ,


Pieniä onnistumisia
6.4.2011 || 0.21

Arvatkaapa mitä?!? Tätä ette kyllä IKINÄ usko tai itselleni se on ainakin vaikeaa, tällä neidillä on enää 1,1kg pudotettavana tämän hetkiseen tavoitepainoon! Vaaka juhlisti aamua luvuilla 56,1 kiloa. I can't believe it! Että ei sen kummempaa ilmoitusluontoista asiaa, nyt pitää lähteä kaupunkiin päin hoitelemaan asioita ja kuluttamaan kaloreita hyötyliikunnan merkeissä. Seuraavan kerran painoa katsellaan perjantaina tai lauantaina.

Toivottavasti muillakin oli näin hyvä tiistaiaamun aloitus! ;>

Tunnisteet:


5.4.2011 || 1.14

Aamupaino 56,6 kiloa! Miehän sanoin että tuo eilinen 57,3 kg johtui vaan ja ainoastaan viikonlopun syömisistä. ;) Tässähän ollaan jo päivää ennen keskiviikon tavoitteessa.

Eilen oli eka työvuoro, onnekseni mukavat työkaverit ja rento meininki. Eilen sain jo ensimmäiset innokkaat asiakkaat hätistellä pois kimpustani. Haha oli kyllä huvittavaa :D Ja ah niin ihanaa saan töissä syödä mitä haluan listalta vaikka olen päättänyt että pizzat ja pihvit saavat jäädä osaltani maistamatta, salaatit ja keitot tervetulleita! Nam.

Two Month To Gone, Two Month To Left
3.4.2011 || 23.48

Tämän elämäntapamuutos projektin ja blogin aloittamisesta tuli eilen kuluneeksi 2 kuukautta ja mitäkö olen saavuttanut tämän kahden kuukauden aikana?

Mm. olen kaventunut yhteensä 12,4 cm, huimat -3cm on lähtenyt vyötäröltä ja toisena tulee jenkkarit -2,5cm. Painoa on vaikea sanoa koska aluksi seurasin iltapainoa, mutta jos lähdetään siitä että alkutilanne oli noin 60 kiloa ja tämän aamuinen paino oli 57,3 kg (joka johtuu muuten VAIN ja AINOASTAAN viikonlopun syömisistä) painoa on tippunut yhteensä 2,7 kiloa. Vauhti on hidas mutta suunta on varmasti oikea. :) Keskiviikkoon mennessä paino on varmasti taas 56 ja jotain, i promise.

Tänään alkaa toppi ja ai kauhea miten minä aamuvirkku saan pidettyä itseni hereillä puolille öin asti ja totuteltua uuteen unirytmiin.. Huah. Noh plussaa plussaa luulenpa että tämä kuu näyttää minun osaltani aika vesiselvältä, niin kuin aikaisemmassa postauksessa mainitsin olen viikonloput kiinni.

Tämän päivän syömisistä sen verran vielä että luvassa on aamupalaksi puuroa, lounaaksi vedän kaupungilla Nutrilett pirtelöhässäkän, päivälliseksi yllätys yllätys PUUROA ja töihin otan vielä varuilta varmaankin Nutrilettia. Ehkä lisään ruokalistalle vielä jonkunsortin leivän, mutta kalorit jää alle 1000. :>

Rinnan päältä 84 83,5
Vyötärö 69 66
Navan alta 80,5 79,5
Jenkkarit 89 86,5
Lantio 92 91
Reisi (oikea) 56,5 55
Reisi (vasen) 56 54,5
Pohje (oikea) 37,5 36,7
Pohje (vasen) 37 36,4

Tunnisteet:


2.4.2011 || 23.16

Tunnisteet:


I don't care if it hurts, I wanna have control, I wanna perfect body.
1.4.2011 || 4.05

Itkuparkupotku fiilis on hävinnyt kuin tuhka tuuleen, kyllä se aamu taas hymyksi muuttui kun vaa'alla kävi ja arvatkaapas, -500g tiistaista, aamupaino 56,5 kg!

Ehkä nyt on hyvä luvata itselleen että tänään saa pitää vähän hauskaakin. ;) Aurinko paistaa ja sellaiset olotilat että mikään ei pysty pysäyttämään tätä tyttöä! Sen verran tämän päivän syömäpuolesta että alle 800 kalorin jää plus tietysti viinakset mitä tulee tänään juotua, eli varmaan 2500-3000 kalorin paikkeilla ilta/ yösaldo?

Olisinkohan niin hurja ja kävisin huomenna itseni kiusaks katsomassa aamupainon?

Jälleen uusi kuukausi, uudet lupaukset = Minä N lupaan 1.4.2011 itselleni ja TEITENKIN teille rakkaille lukijoille että kuun loppuun mennessä 30.4.2011 aamupaino on vähintäänkin sen 55,5 kiloa!

Tänään on taas ollut niitä päiviä jolloin tuntuu että kyllä se kesä sieltä tulee, tiet ovat päivän aikana sulaneet ja aurinko paistaa ja mikä parasta, mittarin lukemat näyttävät 4,1 plussaa.

Mahtista viikonloppua kaikille! 

Tunnisteet: