The only people who fail in life are the ones who quit or never try.

Kun housut rupeavat puristamaan, se "söpö" pieni pömppömaha tulee jokaisesta rievusta esille & oma peilikuvakin vain nauraa päin naamaa, on aika tehdä asialle jotain! 19- vuotias nuori naisen alku päättää ottaa itseään niskasta kiinni & laittaa elämäntavat remonttiin!
-That's me

The difference between want and need is self control!

♡ The Start 168 cm 63 kg bmi 22,3
♡ Now 04.05.2011 55,2 kg
♡ Finish 55 kg
♡ Keep it going 53 kg

Kesäkuntoon 2011 - Follow my blog & be with me!

Don't wait for motivation to come to you. Working hard is the only way it will find you.


♡ N
“Make it happen. Shock everyone.”

helmikuuta 2011 maaliskuuta 2011 huhtikuuta 2011 toukokuuta 2011

That's bad, that's really really BAD!
27.2.2011 || 23.07

59,8 kg.. Aamupaino 59,8 kg?!? Hei What the FUCK??? Okei, oon ansainnukki ton luvun tän viikonlopun syömisillä ja juomisilla. Ei enää IKINÄ krapulaa mulle!!! Oon ihan järjetön krapulaSYÖPPÖ. Viikonlopun aikana oon saanut tuhottuu mm. pari pizzaa, 0,5l jäätelöä, kanapatongin, spagettia, pari paahtoleipää, karkkia, muutaman mokkapalan ja varmasti monta litraa siideriä/ olutta... Jes, hyvä minä!

Tuntuu kuin olisin pettänyt itseni ja ennen kaikkia teidät lukijat.. Mutta en ole luovuttaja! En todellakaan. Voin kuvitella ärsyyntymyksenne lukea tätä jojolaihdutusta ja minua v*tuttaa siitä kirjoittaa mutta ainakaan minä en luovuta. Toivon todella että ainakin kilo tuosta aamupainosta olisi vain viikonlopun jäljiltä kertynyttä nestettä. Huh.

Kuulostaa varmaan tosi lupaavalta ja uskottavalta kun sanon että tämä päivä meneekin yhdellä lämpimällä ruualla ja ehkä muutamalla hapankorpulla ja että lähden tekemään tunnin lenkin kunhan saan itseni kunnolla herätettyä. Luulisi olevan helppoa 10,5h yöunien jälkeen.

Luulenpa, että jatkossa punnituspäivä ei todella tule olemaan sunnuntaina, koska se on osoittautunut minulle kunnon HÄPEÄ päiväksi. Oikeasti suututtaa kirjoittaa tänne vaan epäonnistumisia.. Mutta jos jotain hyvää yritetään tästäkin päivästä löytää niin pääsin parturiin, hiuksista tuli hyvät (lyhyet), vähän semmoinen Rihanna tukka. :) Ulkona paistaa aurinko ja pakkasta on vain vaivaiset 5 astetta. Ainiin, katsoin eilen sen kaikkien kehuman Burlesque elokuvan ja voin kertoa että oli aivan HUIKEAhuippuihana! Se oli täynnä kauniita naisia, blingiä ja ai vähänkö kuolasin Cam Gigandetia. Nam, siis yksinkertasesti nam. Mä niin suosittelen kaikille kyseistä leffaa! 
28.2.2011

Rinnan päältä 84 84
Vyötärö 69 68
Jenkkarit 89 88
Lantio 92 92
Reisi (oikea) 56,5 55,6
Reisi (vasen) 56 55,4
Pohje (oikea) 37,5 37
Pohje (vasen) 37 36,6

Toivottavasti teillä parempi viikon aloitus kun täällä.

Tunnisteet:


26.2.2011 || 1.13

Arvatkaa, kuka oli tänä aamuna ennen 8 ulkona reippailemassa?? Puhelin täyteen uutta musiikkia, napit korville ja menoks. Kyllä sitä joku pari kilsaa tuli hölkkäiltyä (ja käveltyä). Niin totta tosiaan en kai yhtään tällä päähänpistolla yrittäny paikkailla eilisiä syömisiä kuten 1/2 pellillistä pizzaa ja kermaista mansikka jäätelöä... ja 
*köh köh* "muutamaa" toffee karkkia.. "hehe"

Tässähän pitäis kohta olla jo menossa keskustaan päin ja mie vaan jumitan koneella. Pahus, no kampaajaa metsästäessä toivottavasti kulutetaan myös muutama kalori ja mikä vielä parempaa saan toivottavasti tän pääni jonkinnäköseen kuosiin!

Omg omg huomenna pitää/täytyy/ON PAKKO taas vaa'alle pomppii, scary! Wish me luck!

Tunnisteet: ,


Don't wish for it, work for it.
24.2.2011 || 23.18


Nyt lähti tämän tytön pidennykset.. ja omat hiukset. Pakko päästä tukkalääkäriin nythetiÄKKIÄ tää on jotain aivan sanoin kuvailematonta! Järkyttävää. :D En tiiä pitäskö itkeä vai nauraa, nyt kai se on sit pakko ees kroppa saaha kuosiin kun naama ei enää miellytä. 
...Vaikka sitten gramma kerrallaan, kunhan tippuu. Eilen aamupaino oli 58,2 kg eli kuitenkin muutama sata grammaa keskiviikosta. Huh nyt kyllä lopetan tämän vaa'an kyttäämisen, seuraava punnituspäivä saa luvan olla vasta sunnuntaina.

Tältä viikolta jumpat on jumppailtu, tosin jos sää sallii niin hyvä tapa viettää viikonloppua on pakottaa itsensä lenkille.. Siis minähän en todella ole sitä lenkille lähtiä tyyppiä.

Ei kai se auta kun könytä ylös sohvan pohjalta ja ruveta puuron keittoon. Paremmat päivänjatkot teille! :)

It's easy if you try?
23.2.2011 || 2.49

Vaaka ilmoitti aamupainoksi 58,4 kg... No arvaappa vaan tekikö mieli heittää vaaka seinään koska tuo tyhmä luku on enemmän kun viimeksi mitattu iltapaino!!! Mutta toisaalta ihan toiveikas olo, ei sitä painoa nyt NIIN paljoa kuitenkaan ole kertynyt viikonlopun jäljiltä ja suuntahan on vain alaspäin! Sunnuntaiksi yritetään saada paino takaisin samoihin lukemiin 58,1kg.

Koulusta päästy jo ennen kahtatoista ja mikä onkaan parempi tapa aloittaa päivä kun lukemalla toisten onnistumisia. :) Tästä saa taas hyvän spurtin tsempata ja ehkä hieman näpäyttää itseään, kiinnittää huomiota annoskokoihin yms.

Ja AH, kuinka rakastankaan vatsa-peppu-reisi jumppaa! 
I love it I love it I love it! Eilen oli kunnon killer meininki ja jaksoi painaa täysillä loppuun asti. Tuntuu vaan että se 45min menee aina vaan nopeammin vaikka olisin jaksanut jatkaa vielä ainakin yhden 30min lisää.
En toki ole vaativa, mikä vaan näistä masuista kelpais miulle ensi kesäksi. Kiitos nam.

Ps. Kaikki mulle heti nyt fiilis.

Tunnisteet:


Today is the first day of the rest of your life. There's no need to spend it miserable about how you look & how much you weigh. Do something.
21.2.2011 || 4.05

Paluu arkeen, voi "ihanuus." Runsaasti syödyn viikonlopun jälkeen on vaan niin niin NIIN hankalaa yrittää saada "normaaleista" ruokatavoista kiinni, uskotteko?? Nytkin tuntuu että koko ajan on hirmunen nälkä, mä nääännyn.. Piru vie loppuu tommonen murina mahassa! 

Keskiviikkona lupaan ja vannon käyväni kurkkaamassa iltapainon sain sitten mimmoisia ahmimiskohtauksia tahansa! ...Sitten surkuttelen ja kiemurtelen omantunnon tuskissani vessan lattialla MIKSI meninkään syömään ne niin ihanaiset sipsit ja piirakat. Puff.. Onneksi tällä viikolla on kuitenkin luvassa 2x 45min jumppaa, kiitos nam ja kroppa kiittää.

Eilinen ilta menikin tutustuessa Thaimaan tuliaisiin, tässä muutama ihanuus sieltä <3 
 Ps. Uusille lukijoille tervetuloa! :)

Hips dont lie
20.2.2011 || 8.14

Kuten eilisestä postauksesta huomaa, viikonloppu oli yksi suuri epäonnistuminen. Tämä päivä vietettiinkin sitten terveellisemmän ruuan parissa ja spinningissä toivoen anteeksi antoa perjantain ja lauantain syömisille (ja juomisille)! Ei oo nimittäin ihmisten hommaa se laji, tai ei ainakaan tupakoitsijan keuhkot sitä kestä. Ei oo ihan äsken MIKÄÄN tuntunu niin raskaalta ja toista kertaa en varmasti mene! :D Hurr, ajatuskin vaa'alle nousemisesta hirvittää joten olen ilkeä skippaan sen suosiolla jollekkin muulle päivälle toivossa että olisin samoissa lukemissa kun ennen tuota turmiollista viikonloppua. Pah.

Yhden lupauksen kuitenkin pidin, otin uudet kuvat tältä päivältä ja hetken niitä vertailtuani huomasin että ihan kun lantio olisi menettänyt vähän pyöreyttään? Johtuuko sitten kuvakulmasta vai kuvittelenko vain..? Ô_o
Mitoissa ei ole tapahtunut mitään järin suuria muutoksia... So sad.

20.2.2011 

Rinnan päältä 84 84
Vyötärö 69 69
Jenkkarit 89 89
Lantio 92 92
Reisi (oikea) 56,5 56
Reisi (vasen) 56 55,4
Pohje (oikea) 37,5 37
Pohje (vasen) 37 36,6

Päivän piristys yöks äitin tykö kattelee mitä kaikkia ihania tuliaisia sitä saapi <3 Puspus

Tunnisteet: ,


"I want food." "You're hungry?" "No... I just want food..."
19.2.2011 || 6.29

Mitä sitä suotta selittelemään, kuvat kertoo tästä- ja eilisestä päivästä enemmän kuin tuhat sanaa.
Oh man I'm getting fat... hey, is that a cookie?

Dear you, i love...
17.2.2011 || 23.51

Pretty morning buddy's! Eilisestä jumpasta suoriuduttu ja fiilis mahtava. Sunnuntaina lähden vihdoin ja viimein kokeilemaan sitä spinninkiä, i promise. Muutenkin se päivä kummittelee mielessä, kuten tiedätte luvassa on uudet kuvat minusta, mittoja ja vaa'alla käynti a p u v a. Ja mitä vielä, äitini ja hänen sulhasensa tulevat sunnuntaina kotiin kahden viikon reissulta Thaimaasta = tuliaisia odotellessa!!!

Bella oli blogissaan 100 päivää haastanut lukijat kertomaan kuvin mitä rakastamme ja (tietysti) haaste vastaanotettu!

Rakastan ystäviäni...
ja juhlimista heidän kanssaan,
mutta nautin myös omasta ajasta.
Rakastan pitkiä hiuksia, vaaleita...
ja tummia!
Meikit & vaatteet ovat myös top 10 listalla, sääli vaan kun kukkaro ei tahdo täyttyä sitä mukaan mitä uutta haluaisin. 
Ehdottomat top ykköset ovat kesä, rusketus ja rimppakintut!

Tietysti rakkauspakkaus listaan kuuluu myös poikaystävä, vanhemmat, tyttöjen illat, krhm.. ruoka, raha, kengät, laukut, eläimet, kännykkä ja läppärikin ovat loistavia keksintöjä.. Lista olisi varmaan loputon.

Ps. Suosittelen lämpimästi Xoxo :n juuri alkaneen blogin Feather Light tsekkaamista! :)

Sunnuntaihin! <3 N

Tunnisteet:


"Ylpeilyn aiheita"
16.2.2011 || 6.22

Mitä mitä mitä?! Eilen illalla oli kyllä kiva mennä VOITTAJANA nukkumaan! Paino 58,1 kg, piti iha varmistaa kolme kertaa et näkeeköhän sitä nyt ihan oikein PLUS aamupaino tänään 57,6 kg! Hyvä minä! Paras minä! Nyt saa tuulettaa Fuck yeah!!!

Tuntuu aivan uskomattomalta ajatukselta, että noin kolmessa viikossa painoa on lähtenyt reilu 4 kiloa! Ja mistä hyvästä? Ruokavalion tarkkailulla/ parantamisella ja hitusella liikuntaa! Entinen bmi 21,8 on pudonnut 20,1. Tahti varmasti tyssää jossain vaiheessa mutta ei pidä luovuttaa! Ensi kesään upeina, kauniina ja voittajina. ;)

Tunnisteet:


If you dream it,you can do it.
15.2.2011 || 2.01

I really can do this! Eilen iltapaino oli 58,8 kg ja tänään aamupaino 58,1! Mutta ei, en suo vielä sitä iloa että saisin rustata tuon 59 kilon yli. Tuntuu niin hölmöltä, että on varmistettava vielä tänä iltana mihin lukemiin se mittari värähtää. Sitten pakko tauko vaa'asta sunnuntaihin asti. 

Olen katsonut valehtelematta joka päivä itseäni motivoivia kuvia ja miettinyt mikä on minun kauneusihanteeni. En haluaisi olla ihan "normaalikaan" vaan ehkä vähän... luisempi, laihempi.
Tästä onkin hyvä jatkaa päivää ja haaveilua. <3

Ps. Tulikohan tästä uudesta layoutista vähän liian imelä..?

Tunnisteet:


Silly life or is it?
14.2.2011 || 5.19

Huokaus ja helpotus. Ei enää niin paljoa paineitani koulun käynnin/ elämisen suhteen = päätin helpottaa vähän tätä lukukautta ja jatkaa vielä ensi syksynä opintoja. Olo on huojentunut, ihan kuin isompikin taakka olisi pudonnut harteilta. Hah. Liekkö tuo sitten fiksu päätös vai ei.

En malta odottaa iltaa, että joko pääsisin yliviivaamaan tuon viidenkymmenenyhdeksän kilon mikä kummittelee tuolla sivun oikeassa reunassa! En malta odottaa myöskään kesää, enkä tulevaa jumppatuntia, kaikki mulle heti nyt!!! Jooko jooko jooko?!

Puuuh.. Tämmönen turhuuksien turhuus postaus, piti vaan päästä jakamaan nämä hienot ajatukseni muillekkin. Syyttäkäämme tätä levotonta oloa.

Mikäli iltapaino näyttää 59 kiloa tai alle (mikä tuskin on mahdollista) voitte olla varmoja että kuulette minusta vielä tänään tai viimestään huomenna! Hyvää ystävänpäivää! :)


"You can't be small if you eat it all!"
13.2.2011 || 10.16


Ei, en lähtenyt lenkille ja ei, spinning tunti oli peruttu. Sain kuitenkin päivällä super siivousvimman ja heiluin rättien, imurin ja luutun kanssa jonkun vajaan tunnin. Jes, hyvä minä!

Lupasin teille ne hemaisevat mittani joten tässäpä ne sitten tulee

Vaaka näytti iltapainoksi 59,3 kg eli 700 g pudotusta viime viikosta. :)

13.2.2011

Rinnan päältä 84
Vyötärö 69
Jenkkarit 89
Lantio 92
Reisi (oikea) 56,5
Reisi (vasen) 56
Pohje (oikea) 37,5
Pohje (vasen) 37

Tunnisteet: ,


Ei niin jumissa enää...
|| 2.25

Paha, paha tyttö! Olin eilen jo niin voitolla ja varma siitä, että tänään iltapaino olisi takuuvarmasti vitosella alkava! Mutta ei... Päivä meni todella todella hyvin syömisien suhteen, kunnes illalla lähdettyäni saunomaan isäni luokse sain kuulla ilokseni että tänään syödäänkin pizzaa ja lettuja.. O ouuu. 

+ Kuitenkin positiivisesti ajateltuna; kokonaisen pizzan sijaan söin kaksi palaa, kolmen letun sijaan söin "vain" 1 ja puoli lettua JA kieltäydyin kaikesta alkoholista (so weird)!

Lihakseni ovat ruvenneet onneksi palautumaan normaali olotilaan, eli tämän iltapäivän spinning tuntia odotellessa. Toivon todella ettei sitä peruta koska olen tuudittautunut siihen että saisin eilisen herkuttelun anteeksi kun tänään kävisin rääkkäämässä itseäni. Mutta toisaalta jos perutaan niin voin tietysti pakottaa itseni lenkille tuonne -20 asteen pakkaseen! Nice?

Päätin, etten ota kuvia joka viikon välein (koska eroa tuskin huomaa vielä) joten ilmoitan teille mittani illemmalla toisessa postauksessa jos niissä edes näkyisi vähän nopeammin tuloksia, hope so.

The difference between want and need is self control.
12.2.2011 || 4.56

Tunnisteet: