The only people who fail in life are the ones who quit or never try.

Kun housut rupeavat puristamaan, se "söpö" pieni pömppömaha tulee jokaisesta rievusta esille & oma peilikuvakin vain nauraa päin naamaa, on aika tehdä asialle jotain! 19- vuotias nuori naisen alku päättää ottaa itseään niskasta kiinni & laittaa elämäntavat remonttiin!
-That's me

The difference between want and need is self control!

♡ The Start 168 cm 63 kg bmi 22,3
♡ Now 04.05.2011 55,2 kg
♡ Finish 55 kg
♡ Keep it going 53 kg

Kesäkuntoon 2011 - Follow my blog & be with me!

Don't wait for motivation to come to you. Working hard is the only way it will find you.


♡ N
“Make it happen. Shock everyone.”

helmikuuta 2011 maaliskuuta 2011 huhtikuuta 2011 toukokuuta 2011

Never underestimate your power to change yourself.
9.5.2011 || 21.41

Viime viikko oli aivan kauhea. Käsittämätöntä mitä ihminen saa tungettua puolessa tunnissa kohti ääntä, ja vielä joka päivä?!

Tämä kauheus jatkui vielä eilen, noin 400g maissilastun ja 300g jäätelön kera. Sitten tuli piste, kuvotin itseäni. 

Kävelin päättäväisin mielin vessaan kiroten mielessäni "Tästä saat! Oma moka, läski!" Jos ei mikään muu saa minua tajuamaan tilanteen vakavuutta ja kuinka olen taas menossa aivan väärään suuntaan niin iltapaino, jota en ole mitannut moneen kuukauteen. 

Nyt päätin rankaista itseäni, katsoa mitä tämä syöpöttely saa aikaan. Pilaanko tahallani kaiken sen minkä eteen olen jo yli kolme kuukautta tehnyt töitä? Mielessä pyöri erilaisten lukujen tulva "59 kg. 59,5 kg.. 60 kg. 62 kg? 63.5 kg?!"

58 kiloa. En olisi uskonu IKINÄ että 58 kiloa. Oikeasti JÄRKYTYIN tuosta, ei kutosella alkavaa numeroa. WTF?! Olen kuitenkin syönyt kuin virtahepo viimeisen viikon ajan huonoin tottumuksin ja paljon. 

Helpotus ja huokaus. Sinäänsä.
Tottakai mättämisen ja kaiken sen itseensä paskan ahtamisen pitää silti loppua, mutta että 58 kiloa. Täytyy sanoa että kyllä teki hyvälle! :) Ehkä innostun (lue: uskallan) nyt alkamaan seurata jatkossakin iltapainoa, kun tiedän ettei se enää kipua sinne kuuteenkynppiin. Ehkä.

Ja näin sai taas päätöksen A moment on the lips... Forever on the hips blogin turhia turinoita osio. 

Love N.
 Purrrrrrrfect.

Tunnisteet: , , ,