The only people who fail in life are the ones who quit or never try.

Kun housut rupeavat puristamaan, se "söpö" pieni pömppömaha tulee jokaisesta rievusta esille & oma peilikuvakin vain nauraa päin naamaa, on aika tehdä asialle jotain! 19- vuotias nuori naisen alku päättää ottaa itseään niskasta kiinni & laittaa elämäntavat remonttiin!
-That's me

The difference between want and need is self control!

♡ The Start 168 cm 63 kg bmi 22,3
♡ Now 04.05.2011 55,2 kg
♡ Finish 55 kg
♡ Keep it going 53 kg

Kesäkuntoon 2011 - Follow my blog & be with me!

Don't wait for motivation to come to you. Working hard is the only way it will find you.


♡ N
“Make it happen. Shock everyone.”

helmikuuta 2011 maaliskuuta 2011 huhtikuuta 2011 toukokuuta 2011

13.4.2011 || 23.26

Se tunne aamuisin kun et ole kerennyt laittaa suuhusi vielä mitään ja massu tuntuu litteältä. ^^, Tänään oli taas sellainen fiilis. Olisin voinut väittää vaikka pitäväni sen nykyisestä olomuodosta. No, ehkä sitten joskus.

Yritin tosissani suorittaa eilen aloittamaani aamuista vatsalihastreeniä, mutta lihakset ovat selvästikkin eri mieltä! Voin kertoa että ON kipeät ja mistä hyvästä, eilisestä 8 minuutista? Hahaha voi miuta. Pitää korvata puutteellinen treeni lenkillä. Olokin alkaa onneksi olla jo paranemaan päin.

Viikonloppuna tapahtuu jotain erikoista. Menen kirjoittamaan vuokrasopimusta, ensimmäistä kertaa elämässäni minulla on oma kämppä johon muutan yksin, hei come on YKSIN! Ajatus tuntuu tooosi pelottavalta (sanoo neiti 19v.) kun ei ole enää joka yö sitä unikaveria vieressä vaikkakin uskon että tulen silti viettämään suurimman osan ajastani täällä poikaystäväni tykönä. Oma koti, jonka saan sisustaa juuri niinkuin itse haluan, ei tarvi olla kokoajan siivoamassa toisen jälkiä, on aina turvapaikka mihin mennä kun tarvitsee omaa aikaa. Näin ajateltuna se tuntuukin paljon, paljon paremmalta. :>

Ps. Missä vika?! Miusta on tullut nyt parin päivän aikana ihan järjetön iltasyöppö! Siis ihan kamalaa mikä himo tulee ja miten paljon voisin vetää leipää, ihan kun en olisi päivän aikana nähnytkään ruokaa ja mikä parasta mulla ei ole edes ollut nälkä! Toivottavasti tilanne rauhottuu kun tänään taas paluu töitten pariin.

Tunnisteet: