The only people who fail in life are the ones who quit or never try.

Kun housut rupeavat puristamaan, se "söpö" pieni pömppömaha tulee jokaisesta rievusta esille & oma peilikuvakin vain nauraa päin naamaa, on aika tehdä asialle jotain! 19- vuotias nuori naisen alku päättää ottaa itseään niskasta kiinni & laittaa elämäntavat remonttiin!
-That's me

The difference between want and need is self control!

♡ The Start 168 cm 63 kg bmi 22,3
♡ Now 04.05.2011 55,2 kg
♡ Finish 55 kg
♡ Keep it going 53 kg

Kesäkuntoon 2011 - Follow my blog & be with me!

Don't wait for motivation to come to you. Working hard is the only way it will find you.


♡ N
“Make it happen. Shock everyone.”

helmikuuta 2011 maaliskuuta 2011 huhtikuuta 2011 toukokuuta 2011

Motivaatiofarkut
11.4.2011 || 2.35

Viikonlopun jäljiltä olo on turvonnut ja mahan muoto lähentelee ilmapalloa. Huomisen vaa'alle nousu riippuu uskaltamisesta, uskallanko taas kohdata sen luvun joka ei todennäköisesti lähentele ollenkaan viimekertaista 56,1 kiloa. Ei se auta kun yrittää paikkailla syömisiään kuntopyörän selässä ja lenkiltä käsin.

Eilen kävin kirpparilla tekemässä löytöjä! Otsikko tulee kaikessa yksinkertaisuudessaan siitä että ostin farkut kokoa 34 jotka ovat vyötäröltä "hieman" tiukat. Yleensä kyllä olen farkuissa kokoa 36/34 mutta kyseiset yksilöt ovat ilmeisesti malliltaan erilaiset kuin aikaisemmat ostamani. No ei hätä kuitenkaan tämännäköinen, kesällä nimittäin kyseiset farkut saavat luvan mahtua moitteetta jalkaan!
Kuva havainnollistaa ilmeisen hyvin, että sana hieman tiukat ei ole mitenkään ylireagoitu vertaus. Ei niin kaunista katseltavaa... :D Tässäpä siis seuraava tavoite!

Ps. Peppuni näyttää OIKEASTI kivemmalta livenä kyseiset farkut jalassa!
Pps. Tervetuloa uusille lukijoille! :)

Tunnisteet: ,