The only people who fail in life are the ones who quit or never try.

Kun housut rupeavat puristamaan, se "söpö" pieni pömppömaha tulee jokaisesta rievusta esille & oma peilikuvakin vain nauraa päin naamaa, on aika tehdä asialle jotain! 19- vuotias nuori naisen alku päättää ottaa itseään niskasta kiinni & laittaa elämäntavat remonttiin!
-That's me

The difference between want and need is self control!

♡ The Start 168 cm 63 kg bmi 22,3
♡ Now 04.05.2011 55,2 kg
♡ Finish 55 kg
♡ Keep it going 53 kg

Kesäkuntoon 2011 - Follow my blog & be with me!

Don't wait for motivation to come to you. Working hard is the only way it will find you.


♡ N
“Make it happen. Shock everyone.”

helmikuuta 2011 maaliskuuta 2011 huhtikuuta 2011 toukokuuta 2011

12.4.2011 || 3.04

A miracle! Paino pysynyt tiukasti samassa 56,1 kilossa, wou. Näin sitä tytöt kuulkaa laihdutaan, syödään vaan vitusti ja paljon kaikkea mahdollisimman rasvasta ja sokeripistosta! :D Toiveajattelua..? Huomenna taas painosta päivittelyä, olen tyytyväinen jos se tippuisi vaikka 100g päivässä, koska tuohon tämänhetkiseen tavoitepainoon on enää matkaa vain hassu kilo.

Aivan mahtava sää mittari pojottaa +7 kohdalla, tekisi niin niin niiiiiin kovasti mieli lähteä pihalle juoksentelemaan kuin mikäkin kevätpörriäinen, mutta toisaalta kävin juuri pari päivää sairaslomaa tämän pirun räkätaudin ja pienen kuumeen takia, liekkö tekis hyvää.


Ajattelin aloittaa tekemään aamuisin joutoajallani jonkinlaista vatsalihastreeniä, mutta mitä? Hyviä linkkejä videoihin tai sivuihin otetaan vastaan! Kommenttiboxi temppuilee ainakin omalla koneellani vähän, mutta sivulle pääsee kun jaksaa vaan rämpyttää sitä tarpeeksi monta kertaa.