The only people who fail in life are the ones who quit or never try.

Kun housut rupeavat puristamaan, se "söpö" pieni pömppömaha tulee jokaisesta rievusta esille & oma peilikuvakin vain nauraa päin naamaa, on aika tehdä asialle jotain! 19- vuotias nuori naisen alku päättää ottaa itseään niskasta kiinni & laittaa elämäntavat remonttiin!
-That's me

The difference between want and need is self control!

♡ The Start 168 cm 63 kg bmi 22,3
♡ Now 04.05.2011 55,2 kg
♡ Finish 55 kg
♡ Keep it going 53 kg

Kesäkuntoon 2011 - Follow my blog & be with me!

Don't wait for motivation to come to you. Working hard is the only way it will find you.


♡ N
“Make it happen. Shock everyone.”

helmikuuta 2011 maaliskuuta 2011 huhtikuuta 2011 toukokuuta 2011

Kyllä aurinko paistaa välillä risukasaankin
12.4.2011 || 23.53

Alkuviikko starttasi vähän huonommin käyntiin "hyvin" syödyn viikonlopun jäljiltä, mutta silti yritin pitää motivaatiota yllä vaikka iltaisin sorruinkin naposteluun, leipään ym. Mielessä kävi monet kerrat että MIKSI teen tätä?  

"Miksi yritän, helpompaa olisi vaan tehdä nythetipaikalla jotain lemppariruokaa joka ui kivasti rasvan tai sokerin seassa () ja kelvata itselleen sen viisi kiloa painavempana."

Ei. Eieieieiei. Tänä aamuna itsekurini ja motivoitumiseni palkittiin 55,8 kilolla! Siis ENSIMMÄISTÄ KERTAA PARIIN VUOTEEN 55kg! Ai että olinko ylpeä itsestäni, totta hitossa!

Motivoiduin tuosta luvusta jopa niin, että tein aamulla netistä löytämäni 8 minuutin vatsalihastreenin. Kuuma kyllä tuli, en tiedä johtuiko se sitten siitä että olen vieläkin vähän kipeä vai edelleen huonosta kunnosta. Ajattelin aloittaa kuitenkin tällä kyseisellä treenillä joka aamun, eihän se vie kun 8 minuuttia. :)

Ulkona on upea sää, aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta eli aivan mahtisuperihana lenkkeilykeli! Voiko ihanammin päivä enää alkaa, onko ihampaa aamua kuin tää.. ;)
Tässä vähän motivaatiota teidänkin päivään, pus!

Tunnisteet: ,