The only people who fail in life are the ones who quit or never try.

Kun housut rupeavat puristamaan, se "söpö" pieni pömppömaha tulee jokaisesta rievusta esille & oma peilikuvakin vain nauraa päin naamaa, on aika tehdä asialle jotain! 19- vuotias nuori naisen alku päättää ottaa itseään niskasta kiinni & laittaa elämäntavat remonttiin!
-That's me

The difference between want and need is self control!

♡ The Start 168 cm 63 kg bmi 22,3
♡ Now 04.05.2011 55,2 kg
♡ Finish 55 kg
♡ Keep it going 53 kg

Kesäkuntoon 2011 - Follow my blog & be with me!

Don't wait for motivation to come to you. Working hard is the only way it will find you.


♡ N
“Make it happen. Shock everyone.”

helmikuuta 2011 maaliskuuta 2011 huhtikuuta 2011 toukokuuta 2011

13.4.2011 || 7.02

Kun ollaan jo näin lähellä sitä maagista 55 kiloa, E:n motivoimana ajattelin tehdä postauksen kuinka tännekkin asti ollaan päästy. 

13 huhti  11, 02:31
E: aaaaw! miten oot saannu laihutettuu?(:

Se onkin muuten helevetin hyvä kysymys! Mitä oon tehnyt tämän kaiken eteen?

Kaksi kuukautta sitten join vielä noin litran maitoa päivässä, nykyään käytän sitä vain teehen ja ruualla juodaan vettä. En tiedä onko maidon jättäminen sitten hyvä vai huono juttu. :o Levitteiden käyttö leivän päällä on jäänyt myös minimiin, silloin tällöin kun siltä tuntuu. Käytän kyllä juustoa/ muita lisukkeita leivällä. Puurosta voisi sanoa sen verran että siitä on tullut todellinen kaveri, voisin syödä sitä aamupalaksi, lounaaksi ja päivälliseksi. 8)

Liikuntaahan en juurikaan harrasta jos satunnaista lenkkeilyä ei lasketa. Laiska minä. Ja tietysti tänään aloittamani 8 minuutin vatsalihastreenin yritän kovasti suorittaa joka aamu.

Siinäpä se, ei tähän oikeen voi lisätä muuta ja valehtelemaankaan en kehtaa ruveta. :D Ei se paljoa ainakaan vielä itseltäni ole vaatinut, vaikka välillä sorrunkin.

Tunnisteet: