The only people who fail in life are the ones who quit or never try.

Kun housut rupeavat puristamaan, se "söpö" pieni pömppömaha tulee jokaisesta rievusta esille & oma peilikuvakin vain nauraa päin naamaa, on aika tehdä asialle jotain! 19- vuotias nuori naisen alku päättää ottaa itseään niskasta kiinni & laittaa elämäntavat remonttiin!
-That's me

The difference between want and need is self control!

♡ The Start 168 cm 63 kg bmi 22,3
♡ Now 04.05.2011 55,2 kg
♡ Finish 55 kg
♡ Keep it going 53 kg

Kesäkuntoon 2011 - Follow my blog & be with me!

Don't wait for motivation to come to you. Working hard is the only way it will find you.


♡ N
“Make it happen. Shock everyone.”

helmikuuta 2011 maaliskuuta 2011 huhtikuuta 2011 toukokuuta 2011

Before & After Pictures
7.4.2011 || 23.30

Voi miuta, paha paha. Eilen illalla lähdin poikaystäväni (kutsukaamme häntä vaikka ässäksi) mukaan kauppaan jossa hän samalla kävi parturissa. Siinä kaupassa pyöriessäni ohitin monta monta kertaa karkkihyllyn miettien mikä olisi minulle sopivin vaihtoehto, mitä haluaisin eniten. En ottanut mitään.

Hetken jos toisenkin odoteltuani S tuli parturista ja ehdotti että kävisin meille ostamassa parilla eurolla irttareita ja totta helvetissä minä säntään karkkiosastolle pää kolmantena jalkana ajatellen varmaan ettei itse tarvitse ainakaan maksaa..

Aluksi ahmin erilaisia karkkeja kohti massua sen kummemmin miettimättä, sitten rauhotuin hieman ja ajattelin että herkutellaan vasta kun ollaan kotona.

No kotona söin vielä karkkia, kunnes päässäni siis OIKEASTI napsahti että mitähän v*ttua minä oikeen teen?? Sylin karkin roskiin ja samalla iski jonkinlainen paniikki: pitäisikö oksentaa?! Ei. Ei tietenkään sehän olisi viimeinen ja tyhmin vaihtoehto. Pitäisikö lähteä lenkille? PITÄISI. Mutta ei, S ei enää siihen aikaan illasta sitä sallinut vaan raahasi minut suihkuun. Pöh.

Eilinen meni muuten kyllä nappiin syömisien osalta. Olen huomannut että pärjään kevyesti päivän alle 1000 kalorilla joka tuntuu hyvältä, koska yleensä vaikka syön ei mahassa kurni edes se pieni ja kiusallinen nälkä. ;P

Sain eilen kameran, jei. Tai en tiedä onko se nyt niin "jei" koska lupaus on lupaus jota en kyllä ole pitänyt pitkään aikaan kameran puutteen vuoksi joten päätinpä tänään taas vähän kuvailla.
Before kuva otettu 5.2.2011 & after 8.4.2011, pieniä muutoksia huomattavissa mutta matka on silti vielä pitkä.

Ps. Hyvää viikonloppua uusille ja vanhoille lukijoille! :)

Tunnisteet: ,