The only people who fail in life are the ones who quit or never try.

Kun housut rupeavat puristamaan, se "söpö" pieni pömppömaha tulee jokaisesta rievusta esille & oma peilikuvakin vain nauraa päin naamaa, on aika tehdä asialle jotain! 19- vuotias nuori naisen alku päättää ottaa itseään niskasta kiinni & laittaa elämäntavat remonttiin!
-That's me

The difference between want and need is self control!

♡ The Start 168 cm 63 kg bmi 22,3
♡ Now 04.05.2011 55,2 kg
♡ Finish 55 kg
♡ Keep it going 53 kg

Kesäkuntoon 2011 - Follow my blog & be with me!

Don't wait for motivation to come to you. Working hard is the only way it will find you.


♡ N
“Make it happen. Shock everyone.”

helmikuuta 2011 maaliskuuta 2011 huhtikuuta 2011 toukokuuta 2011

The Weekend Wishes
4.3.2011 || 22.12

Kotona ollaan. Ei tarvinnut pitkään oottaa viime yönä unta yhteensä 4h autossa istumisen ja 5h kaupungilla pyörimisen jälkeen. Valehtelematta 2 kertaa istuttiin kunnolla päivän aikana kun käytiin Amarillossa (omnom) syömässä ja illalla kahvilla ennen lähtöä.

Oli kyllä mahtava reissu! Yhtään normaali hintasta tuotetta en ostanu ja silti sain neljän kassin edestä kaikkea huippuihanaakivaa! Ja vaikka eilisen kalorit menivätkin reeeippaasti yli 2000 niin ei ressiä! Uskon itseeni ja siihen että pystys jo tämän viikonlopun aikana hyvittämään tuon raflareissun.

Tänään illan suunnitelmissa on käydä isän luona kyläilemässä, sielläkin varmaan tulee jotain ei_niin_terveellistä syötyä, mutta niin kuin aikaisemmin sanoin ei minkäännäköistä ressiä. Mietitäämpä nyt vaikka niitä kalorimääriä mitä oisin itelleni haalinut jos eilinen tai tämäpäivä menisi viihteen parissa. Nii-in!

Hyvää & aurinkoista viikonloppua kaikille lukijoille! 

Ps. Hih kellä se alko viikon loma?! 8-)