The only people who fail in life are the ones who quit or never try.

Kun housut rupeavat puristamaan, se "söpö" pieni pömppömaha tulee jokaisesta rievusta esille & oma peilikuvakin vain nauraa päin naamaa, on aika tehdä asialle jotain! 19- vuotias nuori naisen alku päättää ottaa itseään niskasta kiinni & laittaa elämäntavat remonttiin!
-That's me

The difference between want and need is self control!

♡ The Start 168 cm 63 kg bmi 22,3
♡ Now 04.05.2011 55,2 kg
♡ Finish 55 kg
♡ Keep it going 53 kg

Kesäkuntoon 2011 - Follow my blog & be with me!

Don't wait for motivation to come to you. Working hard is the only way it will find you.


♡ N
“Make it happen. Shock everyone.”

helmikuuta 2011 maaliskuuta 2011 huhtikuuta 2011 toukokuuta 2011

Sniffles
8.3.2011 || 23.19

Yksi lukema voi käynnistää aamun ihan toisella tavalla vaikka sängystä nousisikin väärällä jalalla. Pää täynnä räkää, ohimoon jomottaa, selkään sattuu ja koko yön yskitti. 

Kävelin niiskuttaen vessaan, silmät oli niin täynnä rähmää että sain ne just ja just auki.. Nice. Tein aamutoimet ja tunsin kuinka vaaka ärsyttävästi tuijotti minua selkään vessan nurkasta: hetken mietintä ja äkkinäinen loikkaus sen päälle... Siinä sitten tovin tuijotettuani vessan seinää uskaltauduin katsomaan digitaalinäyttöä ja surprise surprise 57,2 kiloa (tarkistin sen vielä useempaan kertaan)!

Nyt on aamu ollut yhtä hymyä, ei nuhakaan pysäytä minua! Aurinko paistaa, kuppi teetä kädessä ja läppäri sylissä: todettu toimivaksi tavaksi aloittaa päivä. Olen jopa niin hyvällä tuulella, että ajattelin siivota tänään. Weird. O_o

Ja seuraavaksi tämän päivän syömisiin jotka olen suunnitellut kiloklubin avustuksella etukäteen:

Aamupala Corn flakes murot + jogurttia 195 kcal
Lounas Lasagne n. 500 kcal
Välipala Omena 66 kcal
Päivällinen Nutrilett Shake "pirtelö" 112 kcal

Ja eip älkääpä hätkähelkö, ruokailuni ei varmasti noihin edellä mainittuihin jää. Mukaan mahtuu mitä uskottavammin vielä leipää ja mooonta kuppia teetä!

Ennen kun tästä tulee ihan yyber pitkä teksti lupasin ystävälleni joka pitää blogia osoitteessa Feather Light mainostaa tämän huuto.nettiin myyntiin laittamia vaatteita. Siis kaikki kipinkapin tsekkaamassa kyseiset vaatteet TÄSTÄ! :)  

Ps. Parempi myöhään kun ei milloinkaan.. Hyvää naistenpäivää kaikille lukijoille, olette mahtavia! llä N

Tunnisteet: ,