The only people who fail in life are the ones who quit or never try.

Kun housut rupeavat puristamaan, se "söpö" pieni pömppömaha tulee jokaisesta rievusta esille & oma peilikuvakin vain nauraa päin naamaa, on aika tehdä asialle jotain! 19- vuotias nuori naisen alku päättää ottaa itseään niskasta kiinni & laittaa elämäntavat remonttiin!
-That's me

The difference between want and need is self control!

♡ The Start 168 cm 63 kg bmi 22,3
♡ Now 04.05.2011 55,2 kg
♡ Finish 55 kg
♡ Keep it going 53 kg

Kesäkuntoon 2011 - Follow my blog & be with me!

Don't wait for motivation to come to you. Working hard is the only way it will find you.


♡ N
“Make it happen. Shock everyone.”

helmikuuta 2011 maaliskuuta 2011 huhtikuuta 2011 toukokuuta 2011

Don't wait for motivation to come to you. Working hard is the only way it will find you.
31.3.2011 || 5.13

Ahdistavaa, tänään tullut kaloreita about 1000 vaikka päivä mennyt hyvin syömisien suhteen mutta miksimiksiMIKSI kaikki luokkalaiseni tekivät opinnäytetyönsä jostain alkoholista? MIKSI?! TSIISUS en ees uskaltanut kiloklubiin merkata et mitäköhän kaikkea on tullut päivän aikana juotua, vaikka määräthän olivat todella pieniä ja itse jätin vielä maistamisen yhteen "hörppyyn." Jajaja menkatkin on alkamassa, i can FEEL it. ÄÄÄ!!! Ei oo yhtään hyvä tämä nyt! En tykkee.. :( Vaakakin vaan vittuilis mulle jos siinä uskaltaisin käydä. Ärsyttävää, olen ilmeisesti toistamassa samaa virhettä kun pari vuotta sitten ja kaloreista tullut TAAS pakkomielle ja suuri vihan kohde.

Huomenna on perjantai, viimeinen mahdollisuus kuukauteen perjantaisin juhlia koska työssäoppiminen alkaa maanantaina ja satun sopivasti olemaan aina pe/la töissä. Antaisinko tämän viimeisen perjantain ennen todennäköistä selvää kuukautta itselleni anteeksi? Annanhan? Alustavat suunnitelmat ovat nimittäin huikeat, rakkaat tyttäret meille saunomaan ja siitä suunta kohdi yöelämää. Ladies night.

Tsiisus mikä itkuparkupotku postaus, me fool. Jospa se taas iloks muuttuu.