The only people who fail in life are the ones who quit or never try.

Kun housut rupeavat puristamaan, se "söpö" pieni pömppömaha tulee jokaisesta rievusta esille & oma peilikuvakin vain nauraa päin naamaa, on aika tehdä asialle jotain! 19- vuotias nuori naisen alku päättää ottaa itseään niskasta kiinni & laittaa elämäntavat remonttiin!
-That's me

The difference between want and need is self control!

♡ The Start 168 cm 63 kg bmi 22,3
♡ Now 04.05.2011 55,2 kg
♡ Finish 55 kg
♡ Keep it going 53 kg

Kesäkuntoon 2011 - Follow my blog & be with me!

Don't wait for motivation to come to you. Working hard is the only way it will find you.


♡ N
“Make it happen. Shock everyone.”

helmikuuta 2011 maaliskuuta 2011 huhtikuuta 2011 toukokuuta 2011

Today is the first day of the rest of your life. There's no need to spend it miserable about how you look & how much you weigh. Do something.
21.2.2011 || 4.05

Paluu arkeen, voi "ihanuus." Runsaasti syödyn viikonlopun jälkeen on vaan niin niin NIIN hankalaa yrittää saada "normaaleista" ruokatavoista kiinni, uskotteko?? Nytkin tuntuu että koko ajan on hirmunen nälkä, mä nääännyn.. Piru vie loppuu tommonen murina mahassa! 

Keskiviikkona lupaan ja vannon käyväni kurkkaamassa iltapainon sain sitten mimmoisia ahmimiskohtauksia tahansa! ...Sitten surkuttelen ja kiemurtelen omantunnon tuskissani vessan lattialla MIKSI meninkään syömään ne niin ihanaiset sipsit ja piirakat. Puff.. Onneksi tällä viikolla on kuitenkin luvassa 2x 45min jumppaa, kiitos nam ja kroppa kiittää.

Eilinen ilta menikin tutustuessa Thaimaan tuliaisiin, tässä muutama ihanuus sieltä <3 
 Ps. Uusille lukijoille tervetuloa! :)