The only people who fail in life are the ones who quit or never try.

Kun housut rupeavat puristamaan, se "söpö" pieni pömppömaha tulee jokaisesta rievusta esille & oma peilikuvakin vain nauraa päin naamaa, on aika tehdä asialle jotain! 19- vuotias nuori naisen alku päättää ottaa itseään niskasta kiinni & laittaa elämäntavat remonttiin!
-That's me

The difference between want and need is self control!

♡ The Start 168 cm 63 kg bmi 22,3
♡ Now 04.05.2011 55,2 kg
♡ Finish 55 kg
♡ Keep it going 53 kg

Kesäkuntoon 2011 - Follow my blog & be with me!

Don't wait for motivation to come to you. Working hard is the only way it will find you.


♡ N
“Make it happen. Shock everyone.”

helmikuuta 2011 maaliskuuta 2011 huhtikuuta 2011 toukokuuta 2011

Silly life or is it?
14.2.2011 || 5.19

Huokaus ja helpotus. Ei enää niin paljoa paineitani koulun käynnin/ elämisen suhteen = päätin helpottaa vähän tätä lukukautta ja jatkaa vielä ensi syksynä opintoja. Olo on huojentunut, ihan kuin isompikin taakka olisi pudonnut harteilta. Hah. Liekkö tuo sitten fiksu päätös vai ei.

En malta odottaa iltaa, että joko pääsisin yliviivaamaan tuon viidenkymmenenyhdeksän kilon mikä kummittelee tuolla sivun oikeassa reunassa! En malta odottaa myöskään kesää, enkä tulevaa jumppatuntia, kaikki mulle heti nyt!!! Jooko jooko jooko?!

Puuuh.. Tämmönen turhuuksien turhuus postaus, piti vaan päästä jakamaan nämä hienot ajatukseni muillekkin. Syyttäkäämme tätä levotonta oloa.

Mikäli iltapaino näyttää 59 kiloa tai alle (mikä tuskin on mahdollista) voitte olla varmoja että kuulette minusta vielä tänään tai viimestään huomenna! Hyvää ystävänpäivää! :)