The only people who fail in life are the ones who quit or never try.

Kun housut rupeavat puristamaan, se "söpö" pieni pömppömaha tulee jokaisesta rievusta esille & oma peilikuvakin vain nauraa päin naamaa, on aika tehdä asialle jotain! 19- vuotias nuori naisen alku päättää ottaa itseään niskasta kiinni & laittaa elämäntavat remonttiin!
-That's me

The difference between want and need is self control!

♡ The Start 168 cm 63 kg bmi 22,3
♡ Now 04.05.2011 55,2 kg
♡ Finish 55 kg
♡ Keep it going 53 kg

Kesäkuntoon 2011 - Follow my blog & be with me!

Don't wait for motivation to come to you. Working hard is the only way it will find you.


♡ N
“Make it happen. Shock everyone.”

helmikuuta 2011 maaliskuuta 2011 huhtikuuta 2011 toukokuuta 2011

It's easy if you try?
23.2.2011 || 2.49

Vaaka ilmoitti aamupainoksi 58,4 kg... No arvaappa vaan tekikö mieli heittää vaaka seinään koska tuo tyhmä luku on enemmän kun viimeksi mitattu iltapaino!!! Mutta toisaalta ihan toiveikas olo, ei sitä painoa nyt NIIN paljoa kuitenkaan ole kertynyt viikonlopun jäljiltä ja suuntahan on vain alaspäin! Sunnuntaiksi yritetään saada paino takaisin samoihin lukemiin 58,1kg.

Koulusta päästy jo ennen kahtatoista ja mikä onkaan parempi tapa aloittaa päivä kun lukemalla toisten onnistumisia. :) Tästä saa taas hyvän spurtin tsempata ja ehkä hieman näpäyttää itseään, kiinnittää huomiota annoskokoihin yms.

Ja AH, kuinka rakastankaan vatsa-peppu-reisi jumppaa! 
I love it I love it I love it! Eilen oli kunnon killer meininki ja jaksoi painaa täysillä loppuun asti. Tuntuu vaan että se 45min menee aina vaan nopeammin vaikka olisin jaksanut jatkaa vielä ainakin yhden 30min lisää.
En toki ole vaativa, mikä vaan näistä masuista kelpais miulle ensi kesäksi. Kiitos nam.

Ps. Kaikki mulle heti nyt fiilis.

Tunnisteet: