The only people who fail in life are the ones who quit or never try.

Kun housut rupeavat puristamaan, se "söpö" pieni pömppömaha tulee jokaisesta rievusta esille & oma peilikuvakin vain nauraa päin naamaa, on aika tehdä asialle jotain! 19- vuotias nuori naisen alku päättää ottaa itseään niskasta kiinni & laittaa elämäntavat remonttiin!
-That's me

The difference between want and need is self control!

♡ The Start 168 cm 63 kg bmi 22,3
♡ Now 04.05.2011 55,2 kg
♡ Finish 55 kg
♡ Keep it going 53 kg

Kesäkuntoon 2011 - Follow my blog & be with me!

Don't wait for motivation to come to you. Working hard is the only way it will find you.


♡ N
“Make it happen. Shock everyone.”

helmikuuta 2011 maaliskuuta 2011 huhtikuuta 2011 toukokuuta 2011

''I'm not there yet but I'm closer than I was yesterday.''
5.2.2011 || 0.49

Aamu on hyvä aloittaa ilmoittamalla eilisen iltapainoksi 59.3 kiloa! (Toivotaan nyt vaan ettei tuo meidän vaaka valehtele ainakaan montaa kiloa alaspäin.)

En uskalla vielä merkata tuonne sivun reunaan hehkutuksia 60 kg:n kohdalle, sillä tänään on hirrrveä hinku päästä pyörähtämään ulkona ja kuten voi arvata, ei siellä kuivinkaan suin "raaski" hyvin kauaa muiden menoa seurata. Damn.

Ja seuraavaan asiaan. Olen päättänyt että sunnuntai toimii loistavana punnituspäivänä minulla, koska syystä tai toisesta viikonloppuisin painoa tuppaa aina kertymään enemmän kuin viikolla.

Koska en mittanauhaa omista ja jotta saisitte jotain käsityksestä tämän hetkisestä tilanteestani (n. 175cm & 60kg) päätin havainnoida  vartaloni teille näiden kuvien avulla...

...Siinä se nyt on, kaikessa "komeudessaan!!!"

Tunnisteet: ,