The only people who fail in life are the ones who quit or never try.

Kun housut rupeavat puristamaan, se "söpö" pieni pömppömaha tulee jokaisesta rievusta esille & oma peilikuvakin vain nauraa päin naamaa, on aika tehdä asialle jotain! 19- vuotias nuori naisen alku päättää ottaa itseään niskasta kiinni & laittaa elämäntavat remonttiin!
-That's me

The difference between want and need is self control!

♡ The Start 168 cm 63 kg bmi 22,3
♡ Now 04.05.2011 55,2 kg
♡ Finish 55 kg
♡ Keep it going 53 kg

Kesäkuntoon 2011 - Follow my blog & be with me!

Don't wait for motivation to come to you. Working hard is the only way it will find you.


♡ N
“Make it happen. Shock everyone.”

helmikuuta 2011 maaliskuuta 2011 huhtikuuta 2011 toukokuuta 2011

herkuton Helmikuu
3.2.2011 || 4.54


Jeps. Tästä on hyvä aloittaa, elikkä olen 19-vuotias opiskelija ja... hmm. Aloitan blogin pitämisen varmaankin sen takia että olisi helpompaa seurata omaa menestystäni tässä ikuisesti kestävässä laihdutusprojektissa. 

Pituutta minulla on ainakin 170 senttimetrin verran ja paino kieppuu tällä hetkellä noin 60- 63 kilon korkeuksissa. Painoindeksin mukaan olen normaalipainoinen, mutta tarkoitus olisi silti pudottaa minimissään 5 kg maximissaan 10 kg ja sen aijon tehdäkkin! ...Tai ainakin kovasti yrittää...

Niinkun aikaisemmin mainitsinkin tämä ei todella ole ensimmäinen kertani kun aloitan laihdutusprojektin: Pari vuotta taaksepäin painoa oli noin 65 kg (mikä on suurin luku tähän mennessä) josta onnistuin pudottamaan vähän epäterveellisemmin keinoin sen johonkin 55 kilon paikkeille... Mutta sitten tuli joulu, kesä ja kärpäset ja paino on nyt parin vuoden aikana taas noussut takaisin melkeen samoihin lukemiin. 

En juurikaan harrasta liikuntaa.. Ikinä. Päiväni kuluvat yleisimmin kotona koneella istuessa koulun käynnin lisäksi, MUTTA ei hätä ole tämän näköinen sillä tulevan viikon aikana tarkoitus olisi aloittaa tai ainakin käydä kokeilemassa spinningiä ja kenties paria jumppaakin.

Elikkä tämä kaikki tieto tiivistettynä: Tarkoitus laittaa elämäntavat remonttiin, pudottaa painoa terveellisemmällä ruokavaliolla, herkuttelun vähentämisellä ja liikunnalla!

Ps. Tämä ensimmäinen postaus oli jotain todella sekavaa, anteeksi.

Tunnisteet: ,