The only people who fail in life are the ones who quit or never try.

Kun housut rupeavat puristamaan, se "söpö" pieni pömppömaha tulee jokaisesta rievusta esille & oma peilikuvakin vain nauraa päin naamaa, on aika tehdä asialle jotain! 19- vuotias nuori naisen alku päättää ottaa itseään niskasta kiinni & laittaa elämäntavat remonttiin!
-That's me

The difference between want and need is self control!

♡ The Start 168 cm 63 kg bmi 22,3
♡ Now 04.05.2011 55,2 kg
♡ Finish 55 kg
♡ Keep it going 53 kg

Kesäkuntoon 2011 - Follow my blog & be with me!

Don't wait for motivation to come to you. Working hard is the only way it will find you.


♡ N
“Make it happen. Shock everyone.”

helmikuuta 2011 maaliskuuta 2011 huhtikuuta 2011 toukokuuta 2011

Ei niin jumissa enää...
13.2.2011 || 2.25

Paha, paha tyttö! Olin eilen jo niin voitolla ja varma siitä, että tänään iltapaino olisi takuuvarmasti vitosella alkava! Mutta ei... Päivä meni todella todella hyvin syömisien suhteen, kunnes illalla lähdettyäni saunomaan isäni luokse sain kuulla ilokseni että tänään syödäänkin pizzaa ja lettuja.. O ouuu. 

+ Kuitenkin positiivisesti ajateltuna; kokonaisen pizzan sijaan söin kaksi palaa, kolmen letun sijaan söin "vain" 1 ja puoli lettua JA kieltäydyin kaikesta alkoholista (so weird)!

Lihakseni ovat ruvenneet onneksi palautumaan normaali olotilaan, eli tämän iltapäivän spinning tuntia odotellessa. Toivon todella ettei sitä peruta koska olen tuudittautunut siihen että saisin eilisen herkuttelun anteeksi kun tänään kävisin rääkkäämässä itseäni. Mutta toisaalta jos perutaan niin voin tietysti pakottaa itseni lenkille tuonne -20 asteen pakkaseen! Nice?

Päätin, etten ota kuvia joka viikon välein (koska eroa tuskin huomaa vielä) joten ilmoitan teille mittani illemmalla toisessa postauksessa jos niissä edes näkyisi vähän nopeammin tuloksia, hope so.